Introduction - Bemutatkozó

Introduction - Bemutatkozó

Are you up for preparing healthy, tasty and fast meals on your own? Then you're on the right spot.

I'm a volunteer girl from Transylvania spending a year in Budapest with European Voluntary Service. My host organization is Szatyor Ecological Shopping Community, based on trust and mutual principles, that connects people to organic, seasonal and local food.

At Szatyor occasionally we have to save fresh fruits and veggies that's left by the end of the week, and that's how the idea came to create a gastro blog on how to use your leftovers in an environmental friendly way.

So come and join me in my gastro adventures, and if you want to know more about Szatyor, just drop by in our shop or visit our website.



Bemutatkozó

Szeretnél egészséges, finom ételeket gyorsan egymagad könnyedén elkészíteni? A megfelelő helyen jársz.

Erdélyi önkéntes lány vagyok és Európai Önkéntes Szolgálat keretén belül egy egész évet töltök el Budapesten. A fogadószervezetem a Szatyor Ökológiai Bevásárló Közössége számára fontos a hitelesség és az értékekmegőrzés, így nagy hangsúlyt fektetnek a vevők és termelők közötti kapcsolatra, amelyektől a bio, helyi, szezonális élelmiszereket beszerezik.

Időnként előfordul, hogy marad néhány friss zöldség, illetve gyümölcs mely megmentésre szorul a hétvége közeledtével. Innen az ötlet, hogy gasztroblog formájában is bemutassuk hogyan lehet környezetbarát módon élelmiszereket felhasználni. 

Gyere és légy részese a gasztrokalandnak és, ha szeretnél többet megtudni a Szatyorról, csak ugorj be üzletünkbe, vagy látogass el weboldalunkra. 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések