Basil pesto with rucola - Bazsalikomos pesto rukkolával



Basil pesto with rucola - Bazsalikomos pesto rukkolával

Ingredients



400 g rucola

100 g basil

150 g sunflower seeds

Olive oil (to taste)

Salt (to taste)

Garlic (optional)



Preparations



1. Chop the basil and rucola leaves in little pieces.

2. Roast the sunflower seeds in a pan for a short while.

3. Mix the rucola, basil and sunflower seeds in a food processor.

4. Add oil and salt at the end (the quantity is up to you).










































Bazsalikomos pesto rukkolával




Hozzávalók




400 g rukkola

100 g bazsalikom

150 g napraforgó mag

olíva olaj (ízlés szerint)

só (ízlés szerint)

fokhagyma (opcionális)




Elkészítése




1. A bazsalikomot meg rukkolát vágd apró darabokra.

2. A napraforgó magot kis ideig pörköld serpenyőben.

3. A rukkolát, bazsalikomot, napraforgómagot zúzd össze konyhai robotgépbe.

4. Adj hozzás olajat, sót mennyiségük az ízlésednek megfelelően.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések