Basil pesto with rucola - Bazsalikomos pesto rukkolával
Basil pesto with rucola - Bazsalikomos pesto rukkolával
Ingredients
400 g rucola
100 g basil
150 g sunflower seeds
Olive oil (to taste)
Salt (to taste)
Garlic (optional)
Preparations
1. Chop the basil and rucola leaves in little pieces.
2. Roast the sunflower seeds in a pan for a short while.
3. Mix the rucola, basil and sunflower seeds in a food processor.
4. Add oil and salt at the end (the quantity is up to you).




Bazsalikomos pesto rukkolával
Hozzávalók
400 g rukkola
100 g bazsalikom
150 g napraforgó mag
olíva olaj (ízlés szerint)
só (ízlés szerint)
fokhagyma (opcionális)
Elkészítése
1. A bazsalikomot meg rukkolát vágd apró darabokra.
2. A napraforgó magot kis ideig pörköld serpenyőben.
3. A rukkolát, bazsalikomot, napraforgómagot zúzd össze konyhai robotgépbe.
4. Adj hozzás olajat, sót mennyiségük az ízlésednek megfelelően.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése