Basil pesto with rucola - Bazsalikomos pesto rukkolával
Basil pesto with rucola - Bazsalikomos pesto rukkolával
Ingredients
400 g rucola
100 g basil
150 g sunflower seeds
Olive oil (to taste)
Salt (to taste)
Garlic (optional)
Preparations
1. Chop the basil and rucola leaves in little pieces.
2. Roast the sunflower seeds in a pan for a short while.
3. Mix the rucola, basil and sunflower seeds in a food processor.
4. Add oil and salt at the end (the quantity is up to you).
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj4YWXk09ZBlNNGY8lGKSDbRE0Snht8NR7DEen-E9qyN3d6uV2H0K1b6vIUpfP2WpoFrQQvqtAMbvuFRdNP8n67wNnMJNrySZbTB74rO0HyqDAzDBD4YEeID3qyCk0pKQrY8KNL1HYviys/s320/IMG_20170728_143418.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjlbn_qA6WGVm1rHUTCvPnBxY0NlDJQgU7dBWYyYp5tGpAHbOoGHu4aeXj8cKsPhM1v6V1Hkyin37s5kia6RQ602zb4KgM0hI2lSO9snY-f3O0fLNYZM6lAvvl1xUVNgkwUGwA0iB6gjYI/s320/IMG_20170728_144620.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgQ6XG4Quc0rQ8Vu3aZzuCYzJm-vMPE-5QgC3qZDu2uGtNVycCU02QP2UE0lbXPcbhtVeHxE6KST4NCVRmTHU8nGO8mLXiuFwvhVWQ4UY07vMMefSdQV9zLxIgFkZC7yD3Ho_Eny3NlRxM/s320/IMG_20170728_153912.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiA2ggQ2s7BTNiUfIbT-mwJ6vnuuELIZnpK21Lrv_O_TqJlhCqfWQl56gB74LAaVMGFwQYKvcw29UHr9Uuej5AgJ5v3DZ3klKx1zoTt2yOz-jueXQp3AG4gyhG8fl3oMXz4rVRtP4uJetI/s320/IMG_20170728_154905.jpg)
Bazsalikomos pesto rukkolával
Hozzávalók
400 g rukkola
100 g bazsalikom
150 g napraforgó mag
olíva olaj (ízlés szerint)
só (ízlés szerint)
fokhagyma (opcionális)
Elkészítése
1. A bazsalikomot meg rukkolát vágd apró darabokra.
2. A napraforgó magot kis ideig pörköld serpenyőben.
3. A rukkolát, bazsalikomot, napraforgómagot zúzd össze konyhai robotgépbe.
4. Adj hozzás olajat, sót mennyiségük az ízlésednek megfelelően.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése